Nieuws

 

  Nieuwsbrief Ankersmid Process  
  Beste relatie,

Wij naderen alweer het einde van 2013. Ondanks de crisistijd is het voor ons naast een jaar van wederom groei ook een jaar met nieuwe vertegenwoordigingen / meettechnieken.. 

 

Neo Monitors groeit explosief en heeft als paradepaartje de SIL II gecertificeerde Tunable LaserGas III. De lijst met componenten en ook onze expertise wordt steeds groter. 
 
Wij kunnen nu bijna al uw proces-gassen én vloeistoffen meten sinds wijApplied Analytics aan ons programma hebben toegevoegd. Hierme leveren wij intelligente UV-Vis Spectrophotometers met een scala aan diode arrays. Met de Multi-Component Analysis kunnen maar liefst ruim 175 componenten worden gemeten, van acetal tot xyleen. Klik hier voor de volledige lijst.

Integrated SystemDaarnaast heeft Applied Analytics veel ervaring met diverse integerated systems en het zogenaamde 'Close-Coupled Sampling' Dit houdt in dat er direct naast het process gemeten kan worden als de procescondities in-line meting niet toelaten. Daarnaast wordt er via optische kabels gemeten. Lees hier meer over Applied Analytics.


Kwik verdient enorm veel aandacht. Wij hebben diverse kwikmeetsystemen mobiel tot vaste CEMS in samenwerking met Mercury Instrumentsneergezet.  Mercury gebruikt de thermocatalytic reduction, atomic absorption meetprincipes om zowel gebonden als elementair kwik te kunnen meten. De mobiele kwikmeter meet continue, dus daar kan prima mee 'gesnuffeld' worden om een bron te vinden. Voor verhuur werken wij samen met BA Systemen.

 
Ankersmid LAB
De Thermo Orion VERSA STAR

De vernieuwde Orion meter, kan geconfigureerd worden tot een vierkanaals meter in elke gewenste combinatie. De meter is klaar voor uw behoefte nu maar staat open voor eisen in de toekomst. Er zijn 5 modules die met Plug&Play het apparaat klaarmaken voor dagelijks routine of dagelijks wisselend gebruik. 
 
BIEM

BIEM verricht o.a. onderzoek bij verbrandings-installaties, gasturbines, gasmotoren, Stoomketels, drogers, voedselindustrie en bij de glasverwerkende industrie. Ook provinciale en gemeentelijke overheden maken gebruik van onze diensten.

Wilt u een vrijblijvende offerte of een bezoek stuur dan een email naarinfo@biem.nl 


 

Categorie

Nieuwsbrief 2011   Mercury Tracker-3000 IP
    Mercury Tracker-3000 IP Mercury Tracker-3000 IP
toepassingen
Voorkom problemen met betrekking tot verontreiniging met kwik! The Mercury Tracker 3000 IP is een lichtgewicht, compact en robuust instrument voor het meten van de kwikconcentratie in de lucht.  
LaserGas III SP voor 02   Previous
LaserGas III SP voor 02 NEO Monitors nieuwe Single Path (SP) analyzer voor zuurstof is specifiek ontworpen voor gebruik in explosiegevaarlijke omgevingen. Op basis van onze derde generatie LaserGas elektronica, is het hele instrument in te bouwen in een compacte drukvaste behuizingen waardoor het geschikt is voor zone 1 en verdeeldheid een toepassingen     
Navigatie
Vestigingen

Language ( Dutch)
English 
Vertaal

Informatie
Informatie aanvraagInformatie aanvraag

Nieuws

Adresgegevens

webmaster
Login