--%>

Nieuws


Eerder in 2016, werkte ons team samen met een Great Lakes-region verf en coating fabrikant die een zeer gespecialiseerde oplossing heeft voor het analyseren van verf mengsels. We kalibreerden een OMA-300 Color Analyzer om een pass/fail te geven op meer dan 50 verschillende verf mengsels. Waardoor de fabrikant snel de juiste kwaliteit van het product kan aflezen.

Het systeem registreert de kwaliteit van de gegevens voor elke run. De OMA zorgt voor volledige gegevens van kleur en data over de productkwaliteit.   

Het toont ook de intrinsieke flexibiliteit van de OMA Color Analyzer aan. De OMA Color Analyzer kan net zoals APHA en Saybolt omgaan met aangepaste kalibraties.
Applied Analytics komt met een nieuwe InGaAs versie van het succesvolle OMA analyzer platform, Hierdoor worden er honderden meet applicaties toegevoegd aan het OMA domein. Het eerste product dat dit gaat gebruiken is de OMA Wobbe Index Analyzer.

Klik hier voor meer informatie

Categorie

Lasergas iQ2 campaign

Lasergas iQ2 campaign

Wees de eerste om uw proces te optimaliseren met 's werelds meest complete in-situ analyser die in staat is om vijf componenten in één te meten. 

OMA InGaAs Version released!

OMA InGaAs Version released!

De infrarood-range sensor in de InGaAs OMA speelt in op recente grote vooruitgang in de InGaAs (indium gallium arsenide) halfgeleidertechnologie. Dit om nauwkeurigheid, gelijk aan gaschromatografie te leveren tegen veel lagere productiekosten en operationele complexiteit 

Extra korting voor inruil

Extra korting voor inruil

Neo Monitors: Upgrade campagne;
Extra korting voor inruil van uw LaserGas analyser. 

Tiger Optics Gratis Serani Interface Software License

Tiger Optics Gratis Serani Interface Software License

Denk aan Tiger Optics bij uw verlanglijstje. 

World of Technology and Science

World of Technology and Science

Ankersmid Process is aanwezig op de Wots.

 

Ankersmid Process,         Samuel Morsestraat 4, 7442 DH Nijverdal,        :  info@ankersmid.com,  : (31)-0548-59 59 69,