Producten Informatie

Ankersmid Process

We hebben een geschiedenis van meer dan 30 jaar in gasconditionering, systeembouw en in-line analysers. De groep heeft een reputatie opgebouwd als een betrouwbare leverancier van kwalitatief hoogwaardige producten en professionele diensten. In 2008 lanceerden we Ankersmid's nieuwe generatie van de gasconditionering om onze systemen en de kwaliteit te verbeteren. Om dit te benadrukken veranderde onze naam van M & C Indumation in Ankersmid Process. Ons portfolio omvat het volledige gas analyse assortiment, evenals natte analyse, zoals online viscositeit, troebelheid en olie in water analysers. We hebben een zeer breed scala aan service analyzers van andere merken.

Ankersmid Lab

Met ons compleet pakket van proces analyzers en luchtbehandeling hebben we een nauwe band met laboratorium analyse-instrumenten. Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van milieu, farmaceutische, chemische, voedsel en fysische analyse kunnen we een grote hulp bieden in het adviseren van uw laboratorium technieken en toepassingen. Wij hebben de beste apparatuur voor pH, ISE, geleidbaarheid, refractometer, smeltpunt, microscopie, polarimetry en kwik metingen. 

Ankersmid Biem

BIEM biedt klanten de service van het uitbesteden van de emissie rapportage die is vereist door de wet. BIEM's deskundigheid  zorgt ervoor dat klanten altijd raporteren conform de laatste eisen, terwijl de flat-fee dienst zowel investeringen in de analytische apparatuur en uitgaven voor onderhoud elimineert. BIEM is IS0-17025 geaccrediteerd door de RvA onder RVA scope L365 "en biedt een compleet scala aan diensten voor de periodieke controle van de energie, proces of milieumetingen.

Categorie

Gasconditionering

Gasconditionering Na 25 jaar ervaring op gas conditionering hebben we een kompleet en geïnnoveerd producten pakket.  

In Situ analyzers

In Situ analyzers In Situ analysers 

Gas analysers

Gas analysers	Apparatuur voor emissie, immissie en proces toepassingen. 

UV-Vis Process analyzers

UV-Vis Process analyzers Industriële proces analyser voor contunie meting in vloeistof of gas. 

Gasanalyse systemen

Gasanalyse systemen Analysesystemen op maat. 

Ontzorgingsconcept

Ontzorgingsconcept Emissiemonitoring: de oplossing voor totale, integrale aanpak van uw emissieproblematiek! 

Vloeistofanalyse

Vloeistofanalyse Analyse van TOC, TN, TP, COD, BOD, TS, Turbiditeit, viscositeit, kleur, opgeloste zuustof, conductiviteit, ozon, kwik en temperatuur etc.