BIEM / Ankersmid Process

De verkoop afdeling van ons bedrijf is uit zijn jasje gegroeid. Hierdoor zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Ben je op zoek naar een leuke afwisselende baan? Neem dan even de tijd om de onderstaande advertentie door te lezen.

Wie zijn wij:

Ankersmid is een firma dat zich al meer dan 25 jaar richt op het leveren van goederen en diensten aan laboratoria, chemische industrie en petrochemische industrie.

We zijn een technische onderneming die het moet hebben van het leveren van goede service en kwaliteit en niet met bulk verkoop. Ons levering programma omvat onder andere instrumenten voor het analyseren van div. fysische parameters, het karakteriseren van deeltjes en het uitvoeren van elementenanalyses etc. Ook leveren wij continue gas analysers en daaraan verbonden voorbehandelingapparatuur. Met ons mobiele laboratorium voeren wij in opdracht van onze klanten geaccrediteerde metingen uit zoals kental bepalingen, controle van emissieapparatuur, Qal2 metingen enz. Naast een Nederlandse vestiging hebben we diverse buitenlandse vestigingen.

Wat zoeken wij:

Voor ons groeiend bedrijf zijn wij op zoek naar een verkoper binnendienst. Ter ondersteuning van de afdeling sales zijn we op zoek naar een jonge en gemotiveerde fulltime medewerker. je bent betrokken bij de ondersteuning van de verkoopafdeling in de vorm van het schrijven van offertes, prijsopgaves voor de afdeling service. Contacten tussen fabrikanten en klanten zullen veelvuldig via jou verlopen. Ervaring met PC en beheersing van de Engelse en Duitse taal evenals goed technisch inzicht is daarbij vereist. Opleidingsniveau is HBO / MBO richting electronica/chemie of gelijkwaardig.

Wat zijn onze eisen en wensen:

- Goede communicatieve vaardigheden

- Alert, en analytisch denkvermogen,

- Commercieel gevoel

- Opleiding HBO / MBO richting elektronica, Kennis van chemie is een Pre

- Ervaring met computers / MS Office.

- Talen: Engels, Duits, Nederlands in woord en geschrift

- Stressbestendig en flexibel

Wat worden jouw taken:

- Ontvangen, inschrijven en afhandelen van aanvragen;

- het, in samenspraak met de afdeling verkoop, maken van offertes;

- opvolgen van uitgebrachte offertes

- Order intake

- contacten onderhouden met leveranciers en klanten

- verkoop ondersteunende taken.

Voor meer informatie:

Dhr. Arjan Moelard

via e-mail: moelard@biem.nl en/of via telefoon: 0548 - 59 59 69

Website: www.biem.nl

Sollicitaties per brief naar:

Ankersmid Process B.V.

T.a.v. Dhr. J.C. Moelard

Samuel Morsestraat 4

7442 DH Nijverdal

Navigatie
Vestigingen

Language ( Dutch)
English 
Vertaal

Informatie
Informatie aanvraagInformatie aanvraag

Adresgegevens

webmaster
Login